Projects & Solutions

Automatisatie en digitalisatie van A tot Z.

Digi-Flow is dé partner voor future proof totaal oplossingen voor uw industrie.

We leiden uw project van a tot z in goede banen: van analyse tot development en van implementatie tot support. We denken mee op strategisch niveau, en stemmen elke oplossing haarfijn af op uw bedrijf.

 • Op maat ontwikkelde software en oplossingen
 • Support ter plaatse en/of op afstand
 • Flexibel en snelle service

Deelprojecten of volledige realisaties

Nationale en internationale projecten

Op maat van uw bedrijf


Digi-Flow focust zich op industriële automatisatieprojecten van A tot Z. Dankzij onze kennis en ervaring met uiteenlopende systemen kunnen we ook inspringen bij reeds lopende projecten, of voor dagelijks beheer en support.

Bent u op zoek naar extra kennis in een bepaald vakdomein, of een specifiek in-houseprofiel?

Neem een kijkje bij consulting.

Zo gaan we te werk

Analyse

Overzicht van mogelijkheden en kansen.

Wilt u de stap zetten naar een Smart Factory, maar weet u niet goed waar te beginnen? Tijdens een analyse zoeken we uit welke doelstellingen u voor ogen heeft voor uw productieproces en machines, en welk potentieel ze dienen te bereiken.

Onze engineers en analisten bestuderen de vereisten, noden en doelstellingen van uw project.
Die analyse baseren we op:

 • feiten
 • in-houseonderzoek
 • externe bronnen met wetenschappelijk aanzien.

We onderzoeken verschillende mogelijkheden en maken op basis van uw criteria een voorstel op dat aan uw vooropgestelde vereisten voldoet.

We bespreken de pijnpunten waar u nu mee te maken heeft, en de kansen die daarin schuilen. Dankzij dit rapport weten onze ingenieurs waar ze rekening mee moeten houden tijdens de uitvoering van uw project, en verzamelen ze cruciale informatie om een vlot verloop te garanderen.

Design

Haarfijn afgestemd op uw project.

Na een grondige en doordachte analyse van uw industriële omgeving, weten we wat uw bedrijf tegenhoudt om zijn volledig potentieel te bereiken.

Deze struikelblokken reduceren we dankzij technologische oplossingen op maat. Indien gewenst, tekenen we een een duidelijk traject uit voor de mogelijke oplossingen voor uw bedrijf.

Geen doorsneeoplossingen bij Digi-Flow. Elk onderwerp is volledig volledig op maat van uw bedrijf, want elke case is uniek en vraagt een andere aanpak. Tijdens de hele fase staan uw wensen en doelstellingen centraal.

Heeft u zelf al een analyse en/of designvoorstel? Dan starten we graag onze samenwerking meteen met de volgende fase: development en engineering.

Development & Engineering

Waarheidsgetrouwe simulaties.

Onze engineers staan klaar om zich vast te bijten in uw project. Zodra u groen licht geeft over de oplossingen die uw wenst te implementeren, tekenen we een plan van aanpak uit.

We simuleren de software en de mogelijke interfaces, om u een zo waarheidsgetrouw mogelijk beeld te geven van de verschillende processen en toepassingen.

Deze simulaties testen we op ons kantoor of in uw bedrijf. Zo zijn we er zeker van dat elk onderdeel haarscherp op de andere is afgestemd.

U bent voor uw project niet gebonden aan bepaalde merken. Onze experts zijn helemaal thuis in de verschillende aspecten van Industry 4.0, en werken samen met verschillende partners. Daardoor gaan we merkonafhankelijk te werk. U krijg dus nooit een standaardpakket, maar een doordachte oplossing die volledig op uw bedrijf is afgestemd.

Implementatie

Expertise in uw bedrijf.

Tijdens de implementatiefase komen we ter plaatse bij uw bedrijf. We rollen het design volledig uit:

 • elektrische componenten aansluiten
 • in- en uitgangen van de Programmable Logic Controllers testen
 • nieuwe processen toepassen en uittesten op actieve productieprocessen of machines
 • software en hardware configureren, op elkaar afstemmen en opstarten.
 • comissioning en indienstname
 • eventuele opleiding voorzien voor de klant

Support

Ter plaatse en vanop afstand.

Een project is en blijft alleen succesvol door het continu te monitoren en bij te sturen. Onze service stopt daarom niet wanneer het project uitgerold is. Ook daarna staan we, indien gewenst, u continu bij on-site of vanop afstand.

Support is voor ons meer dan alleen reageren op uw vragen. We blijven uw project proactief monitoren, voorspellen mogelijk uitdagingen en sturen op tijd bij om u de beste resultaten te garanderen.

We gebruiken de nieuwste technologiën om niets uit het oog te verliezen. Bijvoorbeeld: Artificial Intelligence en Machine Learning. Zo monitoren we op basis van real-time data uw productie en sturen we bij indien nodig, ook vanop afstand.

Dankzij deze nieuwe technologieën nemen we snellere, betere en doordachtere beslissingen. Met zelflerende algoritmes kunnen we zelfs voorspellingen maken om op alles voorbereid te zijn.

Digi-Flow streeft altijd naar uw succes. Daarom doen we er alles aan om u bij te staan op cruciale momenten. Voor onze engineers is geen brug te ver om een vlotte werking van uw productie en systemen te garanderen.

Vraag uw gesprek aan

Wilt u ook efficiënter en toekomstproof te werk gaan in uw industrieel bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.

 • Terms & Conditions
 • Privacy Policy
 • Cookie Policy


© 2023 Digi-Flow | powered by chuck.be