Digi-Flow,

stoomt uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Digi-Flow begeleidt industriële bedrijven in hun transformatie naar slimme industriële omgevingen met behulp van industriële automatisatie en digitalisatie.

We verbinden mens en machine in beide richtingen – zodoende ze allebei hun volledige potentieel bereiken.

Dankzij automatisatie en digitalisatie bereiken bedrijven zowel op technisch als op menselijk vlak een hoger niveau. Bedrijven creëren een veiligere werkomgeving voor hun medewerkers, maken hun werk doelgerichter en minder repetitief, en ook de service wordt persoonlijker.Dit zijn onze kernwaarden

Co-creatie

We zien elke samenwerking als een partnership, waarin we samen creëren, groeien en ontwikkelen. Elke firma heeft zijn expertise en we kunnen er alleen maar sterker uitkomen door deze krachten te bundelen en elkaar te ondersteunen.

Langetermijnvisie

We zijn uw future proof partner voor lange termijn. Innovatie stopt nooit en daarom staat Digi-Flow continu klaar om eventuele verbeteringen aan te brengen.

Levenslang groeien

Innovatie is een topprioriteit voor Digi-Flow. Daarom investeren we continu in marktonderzoek om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Zo krijgt u altijd de beste oplossing voorgesteld.

Humaan

Ook al werken we intens met technologieën, we verliezen nooit onze humane kant uit het oog. Daarom streven we naar een warme, begripvolle relaties met onze klanten. En verliezen we ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze engineers niet uit het oog.

Digi-Flow door de jaren heen

De volgende industriële (r)evolutie is volop bezig: van Industry naar Smart Industry ook wel Industry 4.0 genoemd. Dit zal ervoor zorgen dat productie gerelateerde bedrijven nog (kost-)efficiënter, kwalitatiever en betrouwbaarder zullen kunnen gaan produceren. Dankzij de beschikbaarheid en het integreren van zowel traditionele (IT, Industriële automatisering, …) als nieuwe technologieën (IoT, Artificial Intelligence, Machine Learning, M2M, …) zal het volgende niveau van productie worden bereikt. Dit betekent dat West-Europa terug een zeer belangrijke regio zal worden voor (groot)industrie, hetgeen deze regio in het verleden mede vorm en welvaart heeft gegeven

Traditionele ‘automatiseringsbedrijven’ dienen evenzeer te evolueren en te ontwikkelen naar dit niveau om hun klanten op een nuttige manier te kunnen begeleiden en ondersteunen. Het belang van de industriële ‘next generation’ automatiseringspartners zal een belangrijke rol spelen om klanten op een gerichte en succesvolle manier naar het volgende productie niveau te laten evolueren.

Dit is dan ook de visie en de weg die Digi-Flow resoluut inslaat met het ganse team aan professionals en specialisten.

2000

2003

2015

2020

Oprichting ESAS

Founder: Robert Decant

Gespecialiseerd in IT Services

Oprichting Solindus

Founder: Eric Decant

Gespecialiseerd in industriële automatisatie

Ontstaan van ESAS Automation

Samensmelting van ESAS & Solindus

Actief in industriële automatisatie & IT services

Ontstaan van Digi-Flow:
Verzelfstandiging van ESAS Automation

Founders: Eric & Robert Decant

De future proof partner voor industriële automatisatie en digitalisatie

Het Digi-Team

Gepassioneerd door automatisatie, gefascineerd door de toekomst


Digi-Flow is een bedrijf dat verschillende generaties sterk is. Oprichters Eric en Robert Decant hebben bergen ervaring in industriële en digitale transformaties. Samen met een nieuwe, gedreven generatie die van aanpakken weet, vormen zij Digi-Flow. Met kennis van de nieuwste technologieën en een menselijke aanpak, zetten zij uw bedrijf op de snelweg naar future-proof vakmanschap.

Eric Decant

CEO

Robert Decant

Chairman of the Board

Lissa Decant

Managing Partner - Business Unit Manager Consulting

Steven Poelmans

Business Unit Manager Projects & Solutions

Eric Decant

CEO

Robert Decant

Chairman of the Board

Lissa Decant

Managing Partner
Business Unit Manager Consulting

Steven Poelmans

Business Unit Manager
Projects & Solutions

Pieter Van Daal

Project Manager

Bart Rawoe

Project Lead

Maarten Van Reeth

Project Lead

Kim Willems

HR & Finance Officer

Aan de slag bij Digi-Flow?

Gepassioneerd door automatisatie en gefascineerd door de toekomst?

Werken bij Digi-FlowErvaren en gemotiveerd

We bestaan uit een groot team van engineers met ervaring in verschillende sectoren. Elk van onze engineers heeft een gevarieerde en bewezen skillset in:

  • IT (Information Technology)
  • OT (Operational Technology)
  • ET (Electrical Technology)

Zo vullen we elkaar perfect aan, en versterken we uw bedrijf snel met de kennis die u nodig hebt.

Met een glimlach

Ons team staat elke dag met een glimlach voor u klaar. Waarom? Omdat we gek zijn op nieuwe uitdagingen en projecten waarmee we onze klanten kunnen bijstaan.

Als klant staat u op nummer 1. We vinden het uiterst belangrijk om transparant te communiceren en flexibel te zijn in alle omstandigheden. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Als team halen we alles uit de kast om de beste oplossing voor uw project te ontwikkelen. We ondersteunen elkaar en bekijken alles met een open geest om u de beste resultaten te garanderen.


Word partner van Digi-Flow

Industry 4.0 gaat over verbinden en communiceren met elkaar. Deze aanpak is volgens ons dan ook nodig om Smart Factories te kunnen creëren. Door samen te werken als goede partners, geven we onze klanten nog betere oplossingen en een dienstverlening die op rolletjes loopt.

We zijn daarom altijd op zoek naar partners voor co-development en co-creatie. Om samen te groeien, en om onze klanten op de beste manier verder te kunnen helpen. Partners met dezelfde visie, missie en kernwaarden zijn voor ons dan ook goud waard.

Ben je ervan overtuigd dat we samen onze werking kunnen versterken?

Contacteer ons dan nu voor een verhelderende brainstormsessie.

Vraag uw gesprek aan

Wilt u ook efficiënter en toekomstproof te werk gaan in uw industrieel bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.

  • Terms & Conditions
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy


© 2024 Digi-Flow | powered by chuck.be