Aan de slag bij Digi-Flow?Bij Digi-Flow kom je terecht in een aangename werkomgeving. Reken op toffe collega’s, uitdagende projecten waarbij je voldoende vrijheid krijgt, en een future proof omgeving waar levenslang leren centraal staat.

We willen niet alleen een werkgever zijn, maar ook een partner in je verdere ontwikkeling en je carrière. De balans tussen digital en human is voor ons van het grootste belang: niet alleen bij onze klanten, maar ook bij jou op de werkvloer.

Benieuwd hoe het is om te werken bij Digi-Flow? Duik in deze 2 getuigenissen van onze medewerkers en kom te weten hoe zij hun werktraject bij Digi-Flow beleefden.Digi-Cultuur

Co-development

Samen groeien en ontwikkelen is voor Digi-Flow van groot belang. Levenslang leren staat dan ook centraal. We willen niet enkel werkgever zijn maar een partner in de professionele en persoonlijke groei van onze medewerkers.

Digitaal versus humaan

Naast alle automatisatie en digitalisatie hecht Digi-Flow ook veel belang aan het menselijk aspect. Voldoende tijd voor ontspanning, teammomenten om leuke herinneringen te creëren en de band van het Digi-team te versterken.

Vertrouwen en vrijheid

Iedereen bij Digi-Flow krijgt het juiste vertrouwen en dus voldoende vrijheid om zichzelf te ontplooien en verantwoordelijk te zijn over diverse projecten. Zo volgen we iedereen goed op zodat ieders de juiste projecten krijgt die passen bij hun skillset.

Passie voor innovatie

Iedereen bij Digi-Flow staat vrij zich bezig te houden met marktonderzoek en nieuwe technologieën en oplossingen voor te snellen. Deze markt is continu in evolutie waardoor er veel ruimte is voor verbeteringen.Ben je benieuwd hoe het is om deel uit te maken van ons Digi-Team?

Duik in de getuigenissen van onze medewerkers en kom te weten hoe zij hun werktraject bij Digi-Flow beleefden.

Getuigenis

Bij Digi-Flow is er altijd ruimte om te groeien. Als werknemer word je goed opgevolgd, zodat je projecten krijgt die bij jouw skillset passen en je nieuwe uitdaging kunt aangaan.

Zelf voelde ik me al snel thuis in het Digi-Flow-team. Zeker omdat we samen veel activiteiten ondernemen die onze band versterken. Bijvoorbeeld de Digi-Bars.

Dat teamgevoel is 1 van de redenen waarom het hier zo fijn werken is. Ik hou ook van Digi-Flows toekomstgerichte aanpak en aandacht voor automation. Voor mij is het fantastisch om mee te denken met onze klanten en hen zo totaaloplossingen te leveren waarmee ze hun doelen bereiken. De teamgeest hier is schitterend: iedereen is gedreven om alle projecten tot een goed einde te brengen.

Getuigenis

Bij Digi-Flow kom je terecht in een hechte familie waar iedereen volop gepassioneerd is door techniek. Heb je een probleem of worstel je met iets? Dan staat er meteen iemand voor je klaar om je te helpen.

Iedereen komt hier werken met de glimlach, maar het is hier ook niet alleen werken wat de klok slaat. Na de werkuren zijn er genoeg momenten voor ontspanning en om mooie momenten te creëren met elkaar.

Ik vind het geweldig dat ik van in het begin de kans kreeg om te tonen wie ik ben en wat ik waard ben. Ik werd onmiddellijk uitgedaagd en dat vertrouwen doet veel deugd. Ik ben er trots op dat we de beste service leveren: we passen ons aan als er grote tijdsverschillen zijn bij internationale projecten en bieden ook ’s nachts hulp als dat nodig is.

Ook aan de projecten werken is telkens een hele ervaring: we denken mee na met onze klanten om hen de beste ervaring te bieden en verleggen daar soms ook onze eigen grenzen voor.

Spontane sollicitatie

Werken bij Digi-Flow?
Laat hier je gegevens achter.

  • Terms & Conditions
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy


© 2023 Digi-Flow | powered by chuck.be